reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
byJoop on
Driepoot

Gisteren 8 April mijn gewonnen prijs thuisbezorgd gekregen,van een eenvoudig steuntje voor barbelen naar een mooie driepoot,ben er erg blij mee!

byKristoff on
Snoekpakket

Mooi kunstaas pakket gewonnen.
Mn zoon en ik zijn er heel tevreden mee.
Wil jullie alvast er voor bedanken om dit pakket te mogen ontvangen

byMac on
Gewonnen

Een super mooi karper setje gewonnen
Na betaling een snelle levering erg goed materiaal
Echt super

byIrma van der heide on
Mevr

Erg blij met mijn gewonnen prijs, dank jullie wel

bypatrick barlé on
Mooie prijs

Prijs is binnengekomen, bedankt daarvoor.
Zeer tevreden en goed materiaal.

byArno on
Prijs

De gewonnen prijs is binnen,een super mooi initiatief van jullie site. Hiermee maken jullie velen mensen blij en blijft het sportvisser onder de aandacht,zowel bij jong en oud.

byAnonymous on

Nov 15, 2020

byBen Berkel onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Bedankt voor de prijzen en het opofferen van veel vrije tijd en het blij maken van veel medevissers. Gr. Ben

___________________________________________________________________________________________________

Nov 15, 2020

byDemi van oversteeg onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

prijs

bedankt voor de leuke gewonnen prijs ga er zeker van genieten

_____________________________________________________________________________________________________

Oct 5, 2020

byjoop van heemskerken onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Bedankt voor de gewonnen prijzen, ga er volgend jaar met het goede weer zeker van genieten.
groetjes joop.

_____________________________________________________________________________________________________

Jul 27, 2020

byJan onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Prijs

Mijn 2e gewonnen prijs binnen gekregen ga mij nu ook bezig houden met het karper vissen
Super bedankt voor de gewonnen prijs

____________________________________________________________________________________________________

Jun 13, 2020

byHennie keiman onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Super

Wij hebben nu voor een 2de keer een geweldig pakket mogen ontvangen
Wij zijn hier echt super blij mee en het is echt top spul echt super bedankt voor alles

__________________________________________________________________________________________________

May 18, 2020

byPeter Boogaart onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Gewonnen prijs hartstikke

Hartstikke bedankt voor de mooie prijs .hoop er er veel mooie karpers mee te mogen vangen .aan de haakjes en onderlijn materiaal kan het in elk geval niet liggen

_____________________________________________________________________________________________________

May 18, 2020

byChau kar onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Foudraal en buzzbar tas

Vandaag mijn prijs binnen. Foudraal en tasje voor mijn hengelsteunen. Super blij mee.

___________________________________________________________________________________________________

Apr 13, 2020

byLean onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Gewonnen molen

Enorm bedankt voor de gave molen die ik gewonnen heb.
Heel erg blij mee

___________________________________________________________________________________________________

Apr 13, 2020

bySteph an onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

prijs die ik heb gewonnen bedankt ben der blij mee

_____________________________________________________________________________________________________

Apr 13, 2020

byBrabobrasem onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Top

Super initiatief, ga zo door
Zelf al eens prijs in ontvangst mogen nemen
En er is voor elke visser wel iets
En jullie helpen zo hoop mensen met nieuwe hobby of evt oude hobby terug oppakken ( wat laatste mijn geval is )
Ik het echt top

____________________________________________________________________________________________________

byJoost onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Altijd leuke prijzen te winnen voor elke visser. Ik zeg vooral zo doorgaan !

_____________________________________________________________________________________________________

Mar 17, 2020

byMike onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Super stichting

Super goed wat jullie doen jullie zijn een top stichting.
Met een hard van goud

__________________________________________________________________________________________________

Jun 8, 2018

byLaurens den broeder onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Top team

Berry eikelenberg en het hele gwhs team
Jullie zijn echt goed bezig hoor.
Jullie harten zitten echt op de goeie plaats.
Om mensen die het vissen financieel niet kunnen betalen om wat voor reden dan ook maakt niet uit. Weer aan hun hobby vissen helpen waar te maken door spullen te verloten.
Ga vooral zo door mannen.
En natuurlijk ook de sponsoren die het allemaal mogelijk maken door spullen te doneren niet te vergeten natuurlijk.
Ga vooral zo door team gwhs en sponsoren
Gr uit zeeland (laurens den broeder):??????????

______________________________________________________________________________________________________

May 21, 2018

byHans onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Hengelset

Ik wil graag Patrick Delvers en zijn team bedanken dat ik de gelukkige winnaar ben van de hengelset.
Wat een goed hart hebben jullie.
Dat jullie zo door mogen gaan.

____________________________________________________________________________________________________

Mar 30, 2018

byBrandon Tempels onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Mannen met het hart op de goede plaats

Mijn zoon van 14 jaar is een fanatiek vissertje.
Hij ging voorheen voor witvis. Maar dat spul heeft hij verkocht en geruild tegen karper spullen. Want daar heeft hij zijn passie in gevonden.
Brandon trof het niet want de man waar hij zaken mee deed bleek zijn afspraken niet na te komen. Toen ik wilde voorkomen dat andere mensen bedonderd werden heb ik een bericht op Facebook gezet. En vele van jullie hebben die waarschuwing voorbij zien komen.

En toen gebeurde er iets wat ik nooit verwacht had. Er kwamen zoveel lieve berichtjes via Facebook terug. Die mijn zoon een hart onder zijn riem hebben gestoken. Ik kreeg een leuk contact met vele vissers. Waaronder mensen van de gwhs. Ik heb veel advies gehad en nu hebben we ook nog allemaal spullen toe gestuurd gehad.
Brandon heeft heel de dag al een lach op zijn gezicht.
Mensen deze organisatie is een super organisatie.
Met mannen op de juiste plaats.
BEDANKT namens Brandon en zijn ouders

____________________________________________________________________________________________________

Mar 28, 2018

byjakob de ruiter onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

gewonnen prijzen

Hallo ik heb jakob de ruiter ik en mijn zoons zijn super blij met de groep gwhs ze doen goede zaken voor de vissende medemens die het niet zo breed hebben om hun hobby uit te voeren maar met gwhs kan dat wel en daar zijn wij super trots op zo hebben wij al wat mooie visspullen mogen winnen daar voor mijn dank en ga lekker zo Door gwhs

____________________________________________________________________________________________________

Mar 25, 2018

byangelo hermans onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

merci

hallo ik ben angelo hermans,ik wil Patrick Delvers en hun hele groep graag van harte bedanken voor mijn prijs te brengen.ik ben er heel blij mee. ik ben heel kon tent dat er van die mensen zijn en van die stichting zijn en hoop dat er nog lang mag blijven bestaan.

_____________________________________________________________________________________________________

Mar 15, 2018

bydion van der veen onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

karperspullen

Hallo ik ben dion ik ben 15 jaar oud
2jaar terug begon ik met vissen. Ik had toen amper geld voor spullen. Maar wou zo graag inplaatst van vissen op alles gericht gaan vissen op karper! Door deze stichting is die stap mogelijk gerworden! Toen heb ik een set karperspullen gekregen waarvan onder anderen 2dezelfden hengels met baitrunners, een setje beetmelders en een strechter met een tas kleinmatriaal door deze stichting kon het karpervissen voor mij beginnen. Zonder deze stichting was ik nooit zo gedreven en fanatiek geweest wat ik nu ben.
Hopelijk worden er nog veel mensen blij gemaakt. En kunnen ze ook gaan vissen op onze grootste vriend de karper!
Hartelijk bedankt voor de spullen
Met vriendelijke groet dion

___________________________________________________________________________________________________

Mar 9, 2018

byDonny onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Bedankt gwhs

Mijn ervaring met Gwhs

In het voorjaar van afgelopen jaar kwam ik per toeval de pagina van Gwhs tegen op Facebook, na wat verder onderzoek kwam ik tot de conclusie dat dit een stichting is die zich inzet op hengelsport gebied voor mensen die het financieel niet breed hebben. Aangezien ik een behoorlijk ziektebeeld heb, afgekeurd ben en de nodige medische onkosten heb, voelde ik me toch wel aangesproken. Toch even voor de zekerheid nog even contact opgenomen met het beheer (Andre), die bevestigde nadat ik mijn situatie had uitgelegd dat ik tot de doelgroep van de stichting behoorde.
En zo begon mijn avontuur haha...

 

Ik deed een aantal keer mee met lotingen op de facebook pagina en tot mijn verbazing won ik een prachtig Cipro Baits boilie pakket. Ondertussen tussen neus en lippen door informeerde Andre bij mij heel tacties wat ik graag nog voor een materiaal erbij zou willen hebben, ik gaf aan een karper uitrusting rustig aan bij elkaar te gaan sparen. Dit omdat ik in het statisch karpervissen nog eigenlijk geen ervaring en materiaal had en hier erg nieuwsgierig en enthousiast voor was, en dit voor mijn omstandigheden een ideale manier van vissen was. Gewoon nog even gezellig verder gepraat, en uiteindelijk elkaar een fijne avond gewenst.

 

Maar wat ik niet wist was dat Andre ons gesprek terug had gekoppelt naar het team van Gwhs, en vervolgens contact opnam met mijn vrouw.
De stichting wilde wat voor mij gaan betekenen in het geheim in samenwerking met mijn vrouw, ze zouden mij wel eens even verassen.

 

Een kleine periode later (zomervakantie ertussen) wilde ik zoals wel vaker op een zaterdag begin van de middag gaan vissen, maar mijn vrouw zei dat ze nog weg moest en deed het ondertussen maar rustig aan. Ik zat me op te vreten omdat ik de tijd rustig zag weg tikken, tot de bel gaat en mijn vrouw naar de deur vliegt. Ik hoor een aantal stemmen en er komt vanalles binnen. Staan me daar ineens Andre Hardeveld en Patrick Delvers van de stichting Gwhs met een complete karperset die ze mij kwamen aanbieden. De tranen sprongen me letterlijk in mijn ogen, ik kon het maar niet beseffen dat dit voor mij was. Ik kon (niet letterlijk) wel een gaten in de lucht springen. Het duurde wel even voor ik weer een zinnig woord kon zeggen, ik kon ineens gaan karpervissen en had gewoon alles compleet.

 

Inmiddels heb ik een 20 karpers ongeveer mogen vangen met en dankzij deze set, en heb ik heel veel uren aan de waterkant mogen genieten.

 

Wat ik heb mogen ervaren met de stichting is dat het stuk voor stuk mensen zijn met een gouden hart die alles doen met veel liefde en plezier en ik kan zeggen, ze hebben allemaal een plekje in mijn hart!

_____________________________________________________________________________________________________

Stichting Gwhs dank jullie wel!

Mar 9, 2018

byMijndert onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Geweldige ervaring

Goede dag mijn naam is mijndert van oostveen en wil graag mijn ervaring met julie delen een paar jaar geleden keek ik op fb en zag een advertentie van berry en renee en hun wens om mensen te helpen aan visspullen dus ik heb daarop gereageerd en kreeg reactie terug dat ik uit was gekozen voor vispullen. renee is bij mij thuis geweest dankzij de stichting heb ik visspullen gekregen waar ik heel erg blij mee was. toppers zijn het

___________________________________________________________________________________________________

Mar 9, 2018

byJeffrey onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

GWHS

Wat een topper zijn Berry en zijn hele team. altijd mooi om te zien, hoe mensen van hun hobby hun passie hebben gemaakt. Echt een absolute aanrader om deze groep nog veel groter te gaan maken. Altijd mooie prijzen die je kan winnen, door het beschikbaar stellen van de sponsoren.Zo heeft mijn zoon een mooi witvis set gewonnen,waar hij mega blij mee is. Dus mensen word allemaal lig van GWHS.

__________________________________________________________________________________________________

Mar 5, 2018

byJohan onStichting Gratis Weggeefhoek Hengelsport Spullen (GWHS)

Mensen met een goed hart!

Hey luitjes die dit lezen!

Ik als oud beheerder van gwhs wilde toch ff een mening geven!
Gwhs is een groep mensen met het hart op de juiste plek.
Zij helpen mensen met deze hobby waar dat nodig is of nodig kan zijn, en doen dat met veel plezier en passie!

Oprichter berry eikelenberg is een persoon met veel passie voor vissen, en deelt dit graag met de groep van gwhs. Zoals ik berry en zijn beheerders ken zijn dat personen die graag iedereen willen helpen.
Zelfs als dat geen mensen van de gwhs groep zijn.
Een prijs winnen wilt natuurlijk iedereen wel, en daar ben je bij gwhs aan het juiste adres!

Menig keer heeft gwhs minder bedeelden mensen geholpen aan visspullen, wat natuurlijk super is!!
Ik hoop dan ook dat dezelfde mensen deze groep blijven voortzetten, zodat er nog veel meer mensen kunnen gaan vissen en deze hobby kunnen uitoefenen!
Want wie wilt dat nou niet, vissen en genieten van de natuur!

Sponsors die hieraan mee werken of meegewerkt hebben worden natuurlijk bedankt, maar ik denk dat de meeste voldoening ligt bij het zien dat iemand is gaan vissen met de spulletjes van sponsors!

Mvg johan van oorschot