Informatie betreft carona maatregelen.

14 december 2020
Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen omtrent het coronavirus, zijn wij genoodzaakt om het afhalen van gewonnen verlotingen tot minimaal 19 januari 2021 op te schorten. Wenst u de prijs toch op een later tijdstip op te halen, maakt dit kenbaar bij de contactpersoon. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
Gewonnen prijzen kunnen wel verzonden worden. Houdt rekening met langere levertijden vanuit onze vervoerder. Wij doen onze uiterste best, om na ontvangst van de verzendkosten, het pakket z.s.m. te versturen.
De lopende verlotingen, tot en met 18 December a.s, zullen worden verloot. Door de aangekondigde maatregelen zullen wij onze winterstop verlengen tot 18 januari 2021. Wij hopen op 18 januari de eerste verloting van 2021 te kunnen plaatsen.
In de week voorafgaand aan 18 januari 2021, zullen wij een nieuwe kennisgeving plaatsen op onze social media kanalen en website.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Stichting GWHS wenst iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke tijd!
______________________________________________________________________________________________________
Update 15 december 2020
Helaas moeten we jullie mededelen dat door de coronamaatregelen helaas de druk op de pakketdiensten dus danig zijn opgevoerd dat we goede verzendingen en ontvangst van de gewonnen pakketten niet kunnen garanderen.
We hebben als bestuur een hele lastige beslissing moeten nemen om het jaar eerder te stoppen. Dit betekend dat we vanaf vandaag  alle verlotingen die nog gepland stonden om te verloten per direct te schrappen en vroegtijdig de kerstvakantie te laten beginnen.
Pakketten die al verloot zijn en nog niet verzonden zijn zullen z.s.m. verzonden worden. hou er rekening mee dat het langer onderweg kan zijn dan normaal.
______________________________________________________________________________________________________

update 17 januari 2021

Beste leden/sponsors,

De afgelopen dagen is er overleg gepleegd tussen het beheer van stichting GWHS. Vanwege de verlenging van de lockdown, hebben wij het volgende besloten:

– We gaan per 19 januari 2021 starten met 2 verlotingen per week (dinsdag en donderdag).
Hiervoor hebben wij gekozen vanwege de beperkte mogelijkheden voor het versturen van pakketten.

Er zullen tijdelijk extra voorwaarden worden toegevoegd voor winnaars van pakketten.

De toevoegingen zijn:
Het is tijdelijk niet mogelijk om gewonnen pakketten af te halen.


Houdt er rekening mee dat pakketten retour gestuurd worden als deze niet bezorgd kunnen worden. Oorzaak hiervoor is de geldende lockdown waardoor het pakket niet naar een afhaal locatie word gebracht.
GWHS zal in dit geval de verzendkosten NIET vergoeden.

We gaan vanaf 30 januari 2021 ook onze sponsors en eventuele sponsors aanschrijven voor eventuele sponsoring.

Met vriendelijke groet,

Beheer GWHS

_______________________________________________________________________________________________________

update 26 april 2021

Beste leden/sponsors,

We hopen dat iedereen nog in goede gezondheid is. Afgelopen dagen is er veel overleg gepleegd achter de schermen met het bestuur van stichting GWHS betreft het eventueel opschalen van verlotingen en hoe verzenden.

het volgende hebben we besloten:

  • vanaf 1 mei 2021 gaan we weer terug naar 4 verlotingen per week. dit zal zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • uitzonderingen zijn nationale feestdagen en vakantie van de stichting.
  • we gaan de kleine pakketten weer verzenden met DHL.
  • grotere pakketten zullen gewoon verstuurd worden met postnl en ups.
  • betreft het ophalen van de prijs zal nog niet mogelijk zijn.
  • Houdt er rekening mee dat in sommige gebieden pakketten retour gestuurd worden als deze niet bezorgd kunnen worden of als ze niet opgehaald worden naar verzending naar een afhaal locatie.  GWHS zal in dit geval de verzendkosten NIET vergoeden.

Met vriendelijke groet,

Beheer GWHS